Prenumerera

Foto: Mai Engström

En ordinarie prenumeration med fyra nummer kostar 275  kronor. Pensionärer och studenter betalar bara 150 kr. Det går också bra att teckna flera prenumerationer till olika mottagare, på exempelvis en arbetsplats, till en reducerad kostnad.

Beställ prenumeration och läs mer om priser.

Hantera en prenumeration du redan har.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev. Det utkommer varje vecka och är gratis.

Äldre i Centrum-podden lyssnar du på här.

Följ oss även på sociala medier: LinkedIn, Facebook och Instagram.


Äldre i Centrum är Sveriges ledande
och prisbelönta populärvetenskapliga tidskrift med fokus på forskning om äldre och åldrande: en ovärderlig kunskapskälla inom äldreområdet. Tidningen utkommer i pappersformat fyra gånger per år och uppdateras löpande här på webben. Som prenumerant håller du dig uppdaterad i det senaste inom omvårdnad, omsorg, medicin, psykologi och sociologi – allt berättat i populärvetenskaplig ton och med den äldre personen i centrum. Till tidskriften hör också Äldre i Centrum-podden.

Tidskriften stöds av forskningsrådet Forte och har vid flera tillfällen uppmärksammats för sitt redaktionella innehåll och är bland annat belönad med Stora gerontologipriset, Solstickepriset och Eric Forsgrens journalistpris. I den senaste läsarundersökningen (SKOP 2020) angav 94 procent av läsarna toppbetygen bra eller mycket bra om Äldre i Centrum som helhet.

Utgivning 2024: 15 mars, 10 juni, 13 september, 29 november.